تاریخ انتشار : 28 آبان 1392 16:29

محکومیت یک اماراتی به 2 سال حبس

دادگاهی در امارات متحده عربی یک کاربر اینترنتی را به جرم انتشار مطالب انتقادآمیز در شبکه اجتماعی توییتر به دو سال زندان محکوم کرد.

yum7,-1.jpg به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ولید الشحی پیش‌تر در ماه مه به اتهام انتقاد از دادگاهی دیگر که در آن 94 مخالف اسلامگرا محاکمه شده بودند دستگیر شد.

وی اکنون بر اساس این حکم باید دو سال حبس را سپری و جریمه نقدی بالغ بر 500 هزار درهم (برابر با 137 هزار دلار) پرداخت کند.

در ژوئیه گذشته یک دادگاه در امارات 94 مخالف را به اتهام تلاش برای براندازی حکومت محاکمه کرد که در آن 69 تن از آن‌ها به حبس تا ده سال محکوم شدند.

ولید الشحی به آسیب رساندن به امنیت ملی کشور متهم شده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری بی.بی.سی، دیده‌بان حقوق بشر اوایل ماه جاری طی بیانیه‌ای هشدار داد که زندانی کردن این 69 نفر در واقع توانایی دستگاه قضایی امارات را در حمایت از آزادی بیان و عقاید زیر سوال می‌برد.

این سازمان اعلام کرد: تنها دلیلی که دستگاه قضایی این کشور برای محکومیت این افراد داشته، اعترافاتی است که تنها یک نفر از آن‌ها در جریان بازجویی گفته که بعدتر از سوی خود فرد در دادگاه تکذیب شده است.

همچنین مرکز حقوق بشر امارات اعلام کرد: الشحی در 10 روز ابتدای بازداشتش در یک زندان مخفی حبس بوده و سپس به زندانی در ابوظبی منتقل شده است.

این سازمان در ادامه آورده است که تنها جرم الشحی استفاده از شبکه توییتر برای انتقاد از محاکمه 94 مخالف مذکور بوده است که در آن گفته بود این مخالفان تنها به این دلیل که حامی تغییرات دموکراتیک هستند دادگاهی شده‌اند.

در ماه نوامبر سال گذشته دولت امارات متحده عربی اعلام کرد که قصد سخت‌تر کردن قوانین مبارزه با جرایم سایبری را دارد که بر اساس آن دادگاهی کردن فعالان اینترنتی و زندانی کردنشان قانونی می‌شود؛ از جمله کسانی که در اینترنت به نقد مقام‌های عالی رتبه می‌پردازند،‌ کسانی که درباره تغییرات سیاسی حرف می‌زنند یا آنهایی که می‌خواهند تظاهرات بدون مجوز را سازماندهی کنند.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :